Hovedside
Tillitsvalgte
Om klubben
Bli medlem
Kontakt/vegbeskrivelse
Kurs
Treningstider/aktiviteter
Terminliste
Resultater
Div info
Bilder
Skryteside
Grasrotandelen
Linker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Norsk Schäferhund Klub avd Oppland


Vår avdeling har ca 130 medlemmer.
Vi har to treningsbaner og klubbhytte på Smedmoen, sør for Mjøsbrua. På treningsplassen er det aktivitet flere dager i uka året rundt.

I tillegg til treninger og forskjellige kurs, arrangerer vi også RIK brukshundprøver.

Som medlem får du Norsk Schäferhund Klubs medlemsblad "Schäferhunden" og NKK sitt blad "Hundesport". Begge bladene gis ut 4 ganger pr år. Bladene kan også leses digitalt på nschk.no og nkk.no

Vil du bli medlem i klubben, meld deg inn elektronisk her.

Kontonr: 2003 20 72551

Vår adresse:

Norsk Schäferhund Klub avd Oppland
Kjersti Bjørklund
Lars Jordes Veg 2a
2615 Lillehammer

Mail: nschk.avd.oppland@gmail.com

 
Norsk Schäferhund Klub har ca. 2200 medlemmer på landsbasis. Vi er landets største raseklubb knyttet til Norsk Kennel Klub. Vi har også utstrakt kontakt med klubber på verdensbasis.

Som raseklubb arbeider vi for å ivareta vår rases egenskaper som en av verdens mest anvendbare hunder. Det er anvendbarheten vi legger vekt på, og som også gjør Schäferhunden til den populære rasen den er i dag. Formålsparagrafen som omhandler utdanning/bruk av rasen, hvordan klubben skal drives sammen med rasestandarden og våre regler for avl og oppdrett er derfor sentrale deler av vårt regelverk.

Dette viser kort de hovedmålsetninger klubben har, samtidig som de gir hovedretningslinjene for alle våre medlemmer. Det er rundt disse prinsippene vi sier at alt vårt arbeide skal sentreres. Det er vår filosofi at de grunnpilarene som kan ledes ut av disse linjene gir de beste forhold for schäferhunden, fellesskapet og det enkelte medlem. Formålsparagrafen og "Rasestandarden" (fast beskrivelse av rasens bygningsmmessige og mentale ideal) er to av de viktigste rettersnorene i klubben. Du vil derfor også se at hele vårt system er utformet på en slik måte at Formålsparagraf og Rasestandard er utspringet for all vår aktivitet.

Klubben er delt inn i 24 avdelinger på landsbasis slik at flest mulig skal få anledning til å ta del i et godt og aktivt hundemilijø. Avdelingene ledes av et avdelingsstyre med underordnede "fagutvalg" for å skape et bredest mulig tilbud til hver enkelt. I avdelingene drives utstrakt arbeide med utdanning og bruk av Schäferhunden.